Vragen? Bel ons ma-vr 10:00-16:30 uur op +31 (0)412 450 496 | Klantbeoordelingen: 9,1/10
| Keurmerk webwinkel

Easy up partytenten

De beste easy up partytenten voor particulier én professioneel gebruik vind je bij Buitenkado!
Nog niet helemaal zeker welke easy up tent het beste past bij jouw wensen? Kom langs, bekijk de vergelijkingstabel onder aan deze pagina, gebruik onze keuzehulp voor tenten of lees de veel gestelde vragen over easy up partytenten. Liever een persoonlijk advies van onze specialisten? Bel of mail ons en wij helpen je graag verder.

Kies de perfecte tent voor jou

Onze easy ups zijn verkrijgbaar in vijf verschillende uitvoeringen. Onder meer de intensiteit van het beoogde gebruik en het beschikbare budget bepalen welk model het meest geschikt is. Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Kijk in de tabel hieronder of neem contact met ons op via e-mail of telefoon.

Basic Actie Pro Premium Ultimate
Materiaal
frame
Staal Staal Staal Aluminium Aluminium
Doorsnede
profiel poten

vierkantig
30 mm

vierkantig
30 mm

vierkantig
32 mm

zeskantig / hexagon
43-48 mm

achtkantig / octagon
50-55 mm
Verbinding
buizen
Geschroefd Kunststof koppelstukken Kunststof koppelstukken Nylon koppelstukken Aluminium koppelstukken
met kunststof binnenbus
Wind-
bestendigheid
tot windkracht 4 tot windkracht 5 tot windkracht 6 tot windkracht 6 tot windkracht 8
Gewicht
frame &
dak 3x3

17 kg

27 kg

30 kg

28 kg

43 kg
Meegeleverde
accessoires
Zijwanden Zijwanden (waterafstotend) Zijwanden (waterafstotend, PA-coated), haringen, scheerlijnen, tas voor frame+dak Zijwanden (waterdicht, PVC-coated), haringen, scheerlijnen, tas voor frame+dak Zijwanden (waterdicht, PVC-coated), haringen, scheerlijnen, tassen voor frame+dak en zijwanden
Bevestiging
zijwanden
Klittenband aan dakframe
en poten
Klittenband aan elkaar
en dakrand
Klittenband aan elkaar,
dakrand en poten
Ritsen aan elkaar en
klittenband aan dakrand en poten
Ritsen aan elkaar en
klittenband aan dakrand en poten
Geschikt voor Feestjes, festivals, 1-daagse gelegenheden
1-4 keer per jaar
Feesten, kamperen, braderieën
4-12 keer per jaar
Verenigingen, stichtingen, zzp'ers,
verhuur, BMX, motorcross
Enkele keren per maand tot wekelijks
Bedrijven, beurzen, markten
Enkele keren per maand tot wekelijks
Markten, bedrijven, autosport,
evenementen
Wekelijks tot dagelijks
Beschikbare
maten
3x3 3x3 - 3x4,5 meter 2x2 - 2x3 - 3x3 - 3x4,5 - 3x6 - 4x4 meter 3x3 - 3x4,5 meter 3x3 - 3x4,5 - 3x6 - 4x4 - 4x8 meter

Voordelen easy up partytent

Er bestaan verschillende soorten partytenten. Bij BuitenKado verkopen we voornamelijk easy up tenten, ook wel bekend onder de naam vouwtent. Het voordeel van een easy up ten opzichte van een reguliere partytent is de eenvoud van het opzetten. Je hebt geen gereedschap nodig, kunt geen losse onderdelen kwijtraken en door het scharniersysteem zijn deze opvouwbare partytenten met 1 of 2 personen binnen een minuut op te zetten. Iedere partytent van BuitenKado heeft een waterdicht dak en stevig frame, waardoor ze uitstekend geschikt zijn voor gebruik buitenshuis. Een complete set zijwanden, met deur en raam, is altijd bij de tent inbegrepen.

Voordelen Buitenkado

Doordat we rechtstreeks en in grote aantallen bij fabrikanten inkopen, en bovendien alleen via de webshop of vanuit ons magazijn in Heesch verkopen, kunnen we altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden. Bovendien zijn onderdelen voor de actie, pro, premium en ultimate easy up tenten los na te bestellen, waardoor de partytenten buitengewoon duurzaam zijn en jaren mee kunnen. We werken al enkele jaren samen met dezelfde fabrikanten en kunnen onze producten daardoor jaar op jaar blijven verbeteren. Zoek je een specifiek model, maat, kleur of denk je dat jouw tent op bepaalde punten nog beter zou kunnen? Wij staan altijd open voor feedback en nemen jouw tips graag mee in onze productontwikkeling!
Ga je voor de eerste keer een opvouwbare partytent gebruiken? Wij hebben een handige handleiding gemaakt om je op weg te helpen.

Accessoires easy up tenten

Om je tent helemaal compleet te maken, verkopen we ook verschillende handige accessoires, zoals gewichtszakken, losse zijwanden en regengoten.