Premium easy up partytent (aluminium)

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zoveel mensen, zoveel voorkeuren

Het is soms moeilijk om tussen alle opties net die tent te kiezen die voldoet aan jouw wensen. Ga je voor een wat mindere kwaliteit, maar wel een super scherpe prijs? Of ben je bereid net wat meer geld uit te geven aan een aankoop waar je nog lang plezier van zult hebben? Wij kunnen de beslissing uiteraard niet voor jou nemen. Maar ben je op zoek naar een makkelijk opzetbare, lichtgewicht partytent die ook slecht weer doorstaat? Kies dan voor de premium easy up partytent van BuitenKado!

Zichtbare kwaliteit

De afwerking van deze tent is aanmerkelijk beter dan die van goedkopere tenten en dat merk je. Met zijn 43-48 mm brede, zeskantige aluminium buizen en nylon koppelstukken heeft deze tent een zeer professionele uitstraling. Door het waterdichte dak, de 4 waterdichte zijwanden én de stevige ritsen om de zijwanden aan elkaar te bevestigen is de tent bestand tegen flinke regenbuien. En het easy up mechanisme zorgt ervoor dat de tent heel eenvoudig en snel is op te zetten, zelfs in je eentje. Alle prijzen zijn inclusief complete set zijwanden en inclusief BTW.

Wij helpen je graag

Nog niet overtuigd? Neem contact met ons op en vraag ons om persoonlijk advies! Wil je eerst nog wat meer informatie over partytenten? Kijk dan op de pagina met veelgestelde vragen over BuitenKado partytenten. Weet je nog niet helemaal zeker welke easy up partytent het beste past bij jouw wensen? Maak dan gebruik van onze keuzehulp.