Bezoek onze showroom in Den Bosch

Vind je het lastig om online een keuze te maken, of ben je benieuwd naar de kwaliteit van onze producten in het echt?

Bezoek dan onze showroom in Den Bosch.

In onze showroom staan verschillende producten opgesteld. Denk aan alle modellen easy up tenten, kamado's, gasbarbecues en handige accessoires. Ook alle kleuren schaduwdoeken zijn te bekijken. Let op: van trampolines hebben we geen showmodel staan. Van stertenten zijn wel de stof en poten te bekijken, maar we hebben helaas geen volledige stertent uitgestald staan.

Heb je vragen over de producten in de showroom? Dan kan je uiteraard bij ons terecht. We geven je graag advies.

Weet je al zeker dat je een bepaald product wilt hebben? Bestel het vast via onze website, dan zorgen wij dat het voor je klaarligt.

Besluit je in de showroom dat je iets wilt kopen? Dan kan je betalen met iDEAL, Bancontact of Sofort via onze website. Een telefoon met bankapp is dus handig (denk ook aan een eventuele Rabo / ING scanner of digipas). Je kunt je bestelling vervolgens na 5-10 minuten meenemen, want in ons magazijn hebben wij alle producten op voorraad liggen.

De showroom is geopend op zaterdag van 10:00 tot 12:00. Je kunt een afspraak maken via onze afspraakmodule, maar dit is niet verplicht. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Ons adres is:

Sluisweg 196

5237 MZ 's-Hertogenbosch

Graag tot ziens in onze showroom!