Waterdicht schaduwdoek driehoek gelijke zijden

Zowel tijdens een hittegolf als bij druilerig zomerweer zit je onder een waterdicht schaduwdoek helemaal goed. Je hoeft niet meer telkens je parasol te verplaatsen of kussens op te ruimen als er een druppel regen valt; je hangt gewoon één of meerdere schaduwdoeken met waterdichte coating op, et voilà!

Waterdichte zonnezeilen zien er heel stijlvol uit en zijn leverbaar in drie verschillende kleuren en een tiental maten. Zo is er altijd een zonnedoek dat bij jouw tuin past.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Waterdicht schaduwdoek 3x3x3 meter
  Vanaf € 23,95
 2. Waterdicht schaduwdoek 4x4x4 meter
  Vanaf € 31,95
 3. Waterdicht schaduwdoek 4,5x4,5x4,5 meter
  Vanaf € 35,95
 4. Waterdicht schaduwdoek 5x5x5 meter
  Vanaf € 41,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé tuintrend van de afgelopen jaren is buiten en binnen steeds meer in elkaar over laten lopen. In bijna iedere tuinmeubelwinkel of bouwmarkt vind je tegenwoordig loungesets die niet meer van 'gewone' banken te onderscheiden zijn, volledige buitenkeukens en andere benodigdheden om je leven in de zomerperiode grotendeels naar de tuin te verplaatsen. Helaas wil het weer niet altijd meewerken met deze trend en komt het regelmatig voor dat prachtig zonnige dagen worden gevolgd door minder stralend weer. Gelukkig is er een oplossing voor ons wisselvallige klimaat: het waterdichte schaduwdoek. Onder een waterdicht schaduwdoek blijf je lekker droog bij een lichte regenbui, maar zit je ook prettig beschermd tegen de zon.