I.v.m. drukte door corona zijn wij telefonisch slecht bereikbaar. Heb je een vraag? Mail ons! Bestellingen worden gewoon direct verzonden. Wij zijn gesloten voor bezoekers.

Schaduwdoek trapezium

Een schaduwdoek in de vorm trapezium heeft aan de ene korte zijde een andere afmeting dan aan de andere. Dit maakt hem zeer geschikt voor tuinen die niet precies rechthoekig zijn, maar taps toelopen. Ook is dit type schaduwdoek zeer geschikt om aan de gevel van je huis te bevestigen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Schaduwdoek 3/4x2 meter
  Vanaf € 39,95
 2. Schaduwdoek 3/4x3 meter
  Vanaf € 43,95
 3. Schaduwdoek 4/5x3 meter
  Vanaf € 55,95
 4. Schaduwdoek 4/5x4 meter
  Vanaf € 65,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Onze schaduwdoeken zijn gemaakt van HDPE weefsel. Dit betekent dat ze weerbestendig, schimmelwerend en waterdoorlatend zijn. Groot voordeel van waterdoorlatende zonnedoeken is dat ze makkelijk schoon te maken zijn en een verkoelend briesje gewoon doorlaten. De randen van deze BuitenKado zonnedoeken zijn dubbel gestikt en de doeken hebben aangestikte ringen in plaats van ingeslagen ogen, om uitscheuren te voorkomen.

Onze schaduwdoeken bieden gegarandeerd minstens 90% UV-A en UV-B bescherming. Bovendien bieden wij op de waterdoorlatende zonnezeilen 2 jaar garantie.