Schaduwdoek bevestigingsmateriaal

Bij BuitenKado bieden we niet alleen de beste prijs-kwaliteit als het gaat om schaduwdoeken, ook het materiaal dat nodig is om zonnedoeken te bevestigen kan je bij ons eenvoudig bestellen! Geen eindeloze zoektochten in de bouwmarkt naar dat ene boutje, maar precies de juiste producten om jouw zonnezeil aan een paal of in een muur te bevestigen. En dat voor een prijs waar geen enkele verkoper van schaduwdoeken aan kan tippen, zonder dat de kwaliteit er onder lijdt. Kom je er niet helemaal uit welke materialen je nodig hebt om jouw doek op te hangen? Neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail.

Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Schaduwdoek bevestigingsmateriaal

Voor het ophangen van een schaduwdoek heb je meer nodig dan alleen het schaduwdoek en een muur of paal. Aan het schaduwdoek zitten stevige ringen gestikt. Hier kan je bijvoorbeeld touw, karabijnhaken, spanners of s-haken aan bevestigen. Deze gebruik je om de verbinding te maken met een oog dat in of op je muur of houten paal zit. Eventueel kan je er nog ketting tussen zetten om een grotere afstand te overbruggen.

Bij ieder schaduwdoek leveren wij 4 nylon koordjes. Dit zijn simpele touwtjes die vooral handig zijn om te gebruiken als je nog geen definitieve keuze voor bevestigingsmateriaal hebt gemaakt. Op de lange termijn is het beter om materialen van gegalvaniseerd staal of RVS te gebruiken. Deze zijn beter bestand tegen slechte weersomstandigheden. Gelukkig hoef je hier niet lang naar te zoeken: ook bevestigingsmaterialen bestel je gewoon bij Buitenkado!