Contact

Afhalen in Den Bosch

Een product graag zelf afhalen? Dat kan bij Buitenkado! Om producten te kunnen ophalen, moet je eerst een bestelling plaatsen via de website. Je kiest daarbij voor de verzendmethode 'Ophalen'. Vervolgens maak je een ophaalafspraak via de volgende link: Afspraak maken voor ophalen bestelling. Je ziet dan meteen welke ophaalmomenten er nog beschikbaar zijn. Je moet minimaal 1 uur voor je afspraak een bestelling gedaan hebben. Als je later bestelt, is je bestelling nog niet door onze systemen verwerkt en kunnen we je in ons magazijn nog niet helpen.

Zonder afspraak is het NIET mogelijk om je bestelling op te halen. Ook zonder bestelling kan je bij ons GEEN producten ophalen. Enige uitzondering hierop is tijdens de openingstijden van onze showroom.

Buitenkado
Sluisweg 196
5237 MZ 's-Hertogenbosch

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het terrein van Buitenkado.

Chat

Het is 24/7 mogelijk om met ons te chatten! Onze trouwe chatbot helpt je met vragen over de datum van levering, verzendstatus, beschikbaarheid van producten en nog veel meer. De meest voorkomende vragen worden in de chat razend snel beantwoord. En kan onze chatrobot je niet verder helpen? Dan gaat er een bericht naar onze klantenservicemedewerkers en word je door hen verder geholpen. Je vindt het chatvenster rechts onderin je scherm.

E-mail

Als je er niet uit komt met de chat, kun je ons natuurlijk ook via e-mail bereiken. Stuur een mail naar contact@buitenkado.nl. Meestal krijg je op werkdagen binnen 1 uur een reactie, maar wij streven ernaar om e-mailberichten in ieder geval binnen 24 uur te beantwoorden.

Handelsgegegevens

Sharpasaknife.eu B.V., handelend onder naam: Buitenkado
Sluisweg 196
5237 MZ 's-Hertogenbosch
Nederland
contact@buitenkado.nl
Kamer van Koophandel: 70287686
IBAN: NL87 RABO 0325 4323 25
BTW nummer: NL858237374B01

Telefoon

Via chat of mail kunnen we je meestal het snelst helpen. Wil je toch liever bellen? We zijn van maandag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 16:30 uur bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)412 450 496.

Facebook

Uiteraard zijn wij ook actief op Facebook! Wil je op de hoogte blijven van nieuws en acties van Buitenkado? Like dan onze Facebookpagina

Nadere informatie

Heb je vragen, wil je nadere informatie of specificaties, chat dan met ons of stuur ons een e-mail op contact@buitenkado.nl

Informatie over levering en bezorging

Heb je vragen of opmerkingen over een geleverd artikel of over de levering zelf? Klik dan op de volgende link voor verdere info: www.buitenkado.nl/verzending/.

Informatie over retouren

Heb je vragen of opmerkingen met betrekking tot retouren, kijk dan op onze pagina over retourneren.