Contact

Afhalen in Den Bosch

Een product graag zelf afhalen? Dat kan bij Buitenkado! Om producten te kunnen ophalen, moet je eerst een bestelling plaatsen via de website. Je kiest daarbij voor de verzendmethode 'Ophalen'. Vervolgens maak je een ophaalafspraak via de volgende link: Afspraak maken voor ophalen bestelling. Je ziet dan meteen welke ophaalmomenten er nog beschikbaar zijn.

Zonder afspraak is het NIET mogelijk om je bestelling op te halen. Zonder bestelling kan je bij ons GEEN producten ophalen.

Buitenkado
Sluisweg 196
5237 MZ 's-Hertogenbosch

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het terrein van Buitenkado.

E-mail

Via e-mail kunnen wij meestal het snelst je vraag beantwoorden! Stuur een mail naar contact@buitenkado.nl. Meestal krijg je op werkdagen binnen 1 uur een reactie, maar wij streven ernaar om e-mailberichten in ieder geval binnen 24 uur te beantwoorden.

Handelsgegegevens

Buitenkado
Sluisweg 196
5237 MZ 's-Hertogenbosch
Nederland
contact@buitenkado.nl
Kamer van Koophandel: 82049807
IBAN: NL26 RABO 0367 3192 84
BTW nummer: NL862317939B01

Telefoon

Buitenkado is van maandag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 16:30 uur bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)412 450 496.

Facebook

Uiteraard zijn wij ook actief op Facebook! Wil je op de hoogte blijven van nieuws en acties van BuitenKado? Like dan onze Facebookpagina

Nadere informatie

Heb je vragen, wil je nadere informatie of specificaties, stuur ons dan een e-mailbericht op contact@buitenkado.nl

Informatie over levering en bezorging

Heb je vragen of opmerkingen over een geleverd artikel of over de levering zelf? Klik dan op de volgende link voor verdere info: www.buitenkado.nl/verzending/ of neem contact met ons op via e-mail.

Informatie over retouren

Heb je vragen of opmerkingen met betrekking tot retouren, kijk dan op onze pagina over retourneren, of neem contact op via e-mail.