Contact

Afhalen in Den Bosch

Een product graag zelf afhalen? Dat kan bij Buitenkado! Om producten te kunnen ophalen, moet je eerst een bestelling plaatsen via de website. Je kiest daarbij voor de verzendmethode 'Ophalen'. Vervolgens maak je een ophaalafspraak via de volgende link: Afspraak maken voor ophalen bestelling Je ziet dan meteen welke ophaalmomenten er nog beschikbaar zijn. Let op: zonder afspraak is het NIET mogelijk om je bestelling op te halen.

 

Buitenkado
Sluisweg 196
5237 MZ 's-Hertogenbosch

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het terrein van Buitenkado.

Telefonisch

BuitenKado is van maandag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 16:30 uur bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)412 450 496.

In verband met drukte zijn we momenteel minder goed telefonisch bereikbaar. Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail, dan proberen we zo snel mogelijk te antwoorden :)

E-mail

Wil je BuitenKado een mail sturen, dan kan dat via contact@buitenkado.nl. Wij streven ernaar om e-mailberichten binnen 24 uur te beantwoorden.

Handelsgegegevens

BuitenKado
Sluisweg 196
5237 MZ 's-Hertogenbosch
Nederland
contact@buitenkado.nl
Kamer van Koophandel: 82049807
IBAN: NL26 RABO 0367 3192 84
BTW nummer: NL862317939B01

Facebook

Uiteraard zijn wij ook actief op Facebook! Wil je op de hoogte blijven van nieuws en acties van BuitenKado? Like dan onze Facebookpagina

Nadere informatie

Heb je vragen, wil je nadere informatie of specificaties, neem dan gerust contact op via telefoonnummer +31 (0)412 450 496. Je kunt een vraag of opmerking ook per e-mailbericht bekendmaken via contact@buitenkado.nl

Informatie over levering en bezorging

Heb je vragen of opmerkingen over een geleverd artikel of over de levering zelf? Klik dan op de volgende link voor verdere info: www.buitenkado.nl/verzending/ of neem contact met ons op.

Informatie over retouren

Heb je vragen of opmerkingen met betrekking tot retouren, kijk dan op onze pagina over retourneren, of neem contact op via e-mail of telefoon.