I.v.m. drukte door corona zijn wij telefonisch slecht bereikbaar. Heb je een vraag? Mail ons! Bestellingen worden gewoon direct verzonden. Wij zijn gesloten voor bezoekers.

Contact

Afhalen in Heesch

Een product graag bekijken en/of afhalen? Dat kan bij Buitenkado! Tijdens onze openingstijden ben je altijd welkom. Hieronder vind je de openingstijden voor de komende twee weken.

Let op: wil je een schaduwdoek komen ophalen? Dan moet je vooraf een bestelling plaatsen via de website. Pas na bestelling kan je het schaduwdoek komen ophalen. Je kunt er bij het plaatsen van de bestelling voor kiezen om de bestelling pas te betalen bij ophalen. Twijfel je over de kleur van het schaduwdoek? Bestel dan beide kleuren waartussen je twijfelt. Wij kunnen dan als je het doek komt ophalen de kleur die je niet wilt hebben alsnog annuleren.

Let op!
I.v.m. de maatregelen rondom het Corona-virus is ons magazijn de komende weken NIET GEOPEND voor het bekijken en/of afhalen van producten.
Online bestellingen verzenden we wel gewoon zoals altijd. Meer informatie hierover vind je ook op https://www.buitenkado.nl/verzending
Heb je nog vragen? Neem dan via e-mail contact met ons op. We proberen je vraag dan zo snel mogelijk te beantwoorden.

 

Buitenkado BV
Nieuwe Erven 16
5384 TB Heesch (Noord-Brabant)

Zeker weten of een artikel voldoende op voorraad is? Neem dan altijd eerst contact op met BuitenKado om te informeren of het artikel direct beschikbaar is.

Veel, maar niet alle producten zijn te bekijken in ons magazijn. Easy up tenten, barbecues (gas en kamado) en trampolines staan sowieso opgesteld. Geïnteresseerd in een ander product? Bel vooraf om te weten of je het kunt bekijken.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het terrein van Buitenkado. Betalen kan zowel contant als met pin.

Telefonisch

BuitenKado is van maandag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 16:30 uur bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)412 450 496.

In verband met grote drukte zijn we momenteel minder goed telefonisch bereikbaar. Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail, dan proberen we zo snel mogelijk te antwoorden :)

E-mail

Wil je BuitenKado een mail sturen, dan kan dat via contact@buitenkado.nl. Wij streven ernaar om e-mailberichten binnen 24 uur te beantwoorden.

Handelsgegegevens

BuitenKado
Nieuwe Erven 16
5384 TB HEESCH
Nederland
contact@buitenkado.nl
Kamer van Koophandel: 's Hertogenbosch 63215071
Rabobank Bernheze: 178041610
IBAN: NL38 RABO 0178 0416 10
BTW nummer: NL855140720B01

Facebook

Uiteraard zijn wij ook actief op Facebook! Wil je op de hoogte blijven van nieuws en acties van BuitenKado? Like dan onze Facebookpagina

Nadere informatie

Heb je vragen, wil je nadere informatie of specificaties, neem dan gerust contact op via telefoonnummer +31 (0)412 450 496. Je kunt een vraag of opmerking ook per e-mailbericht bekendmaken via contact@buitenkado.nl

Informatie over levering en bezorging

Heb je vragen of opmerkingen over een geleverd artikel of over de levering zelf? Klik dan op de volgende link voor verdere info: www.buitenkado.nl/verzending/ of neem contact met ons op.

Informatie over retouren

Heb je vragen of opmerkingen met betrekking tot retouren, kijk dan op onze pagina over retourneren, of neem contact op via e-mail of telefoon.