Trampolines

De mooiste trampoline kopen voor kinderen én volwassenen, van 244 cm en 305 cm tot 427 cm! Gegarandeerd veilig voor je kids, met de mogelijkheid om via e-mail reserveonderdelen na te bestellen en dat allemaal voor een scherpe prijs - voor zo veel mogelijk springplezier.

Van circusdiscipline naar tijdloos kinderspeelgoed: de trampoline heeft door de jaren heen een heel ontwikkeling gemaakt. 30 jaar geleden kocht je nog maar op enkele plekken trampolines en waren deze vaak van slechte kwaliteit, met stugge springmatten en zonder veiligheidsranden of -netten. Tegenwoordig zijn er zoveel aanbieders van trampolines dat het lastig kan zijn een keuze te maken. Ga je voor een kleine trampoline met net, of wil je toch een grote trampoline kopen? Waar je ook naar op zoek bent, bij Buitenkado vind je altijd de beste trampoline aanbieding.

Benieuwd naar de verschillen tussen onze Classic en Jolly Jump trampolines? Bekijk de verschillen of neem contact op.

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Trampoline rand in diverse maten
    Vanaf € 43,95
per pagina

Verschillen Classic - Jolly Jump trampolines

Classic Jolly Jump
Buizen Dubbel gegalvaniseerde buizen met een dikte van 1,2 mm Dubbel gegalvaniseerde buizen met een dikte van 1,5 mm
Veren 14 cm lange spanveren van gehard staal, dubbelconisch 16,5 cm lange spanveren van gehard staal, dubbelconisch
Beschermrand Standaard beschermrand, die met elastieken wordt bevestigd aan frame Extra brede beschermrand, die met klittenband wordt bevestigd aan springmat en met elastieken aan frame
Veiligheidsnet Stevig veiligheidsnet met minimale hoogte van 160 cm, dat aan boven- en onderzijde van palen bevestigd is Stevig veiligheidsnet met minimale hoogte van 180 cm, dat over de gehele lengte van palen bevestigd is

 

Welke trampoline kopen?

Ga je een trampoline kopen, dan is het goed om na te denken welke trampoline het beste past bij jouw wensen. Zeker de maat is daarbij een heel belangrijk onderdeel. Weet je niet precies welke maat er in jouw tuin past? Dan is het handig om dit voor het bestellen op te meten. Hoe je dat doet, vind je in onze blog over het kiezen van de juiste maat trampoline.

De juiste maat trampoline kiezen

Bij Buitenkado verkopen we trampolines vanaf 244 cm. Kleiner hebben we niet, omdat wij vinden dat je hier niet lekker op kunt springen. Met een kleine tuin zal je waarschijnlijk voor een trampoline 244 cm gaan. Deze maat past in de meeste Nederlandse tuinen. Hij is groot genoeg om goed op te kunnen springen, maar neemt niet zoveel ruimte in beslag. Ook ideaal bijvoorbeeld voor bij opa en oma. Dit is bovendien de voordeligste trampoline, dus ook fijn als je niet zo’n groot budget hebt.
Heb je een iets grotere tuin, of heb je meerdere kinderen die graag willen springen? Dan is een trampoline 305 cm misschien een betere keuze voor jou. Net een maatje groter, en dus net wat meer ruimte om te spelen. Ga je een trampoline kopen 305 cm, dan is het goed om naar het maximale gebruikersgewicht te kijken. Dit zegt namelijk vanaf deze maat iets over de stevigheid van het frame.
Is jouw tuin lekker ruim, heb je veel kinderen of wil je om een andere reden geen kleine trampoline kopen? In dat geval past een trampoline van 366 cm, 400 cm of zelfs 427 cm misschien wel het beste bij jouw wensen. Deze trampolines hebben meestal extra staande buizen om ze nog steviger te maken en bieden ruimte aan meerdere springers tegelijk.

Super trampoline kopen

Voor sommige mensen is een trampoline kopen goedkoop, maar voor de meesten is het een flinke aanschaf. Je wilt dan zeker weten dat wat je koopt goed is. Ben je op zoek naar een kindertrampoline die lang meegaat, maar heb je geen onbeperkt budget? Bij Buitenkado kan je een goedkope trampoline kopen, mét een goede kwaliteit. Zo zijn de trampolines van Buitenkado gemaakt met dikkere buizen dan de meeste andere voordelige trampolines. Daardoor zijn onze trampolines steviger en veiliger.
Bij Buitenkado koop je altijd een trampoline met veiligheidsnet. Wij vinden met net namelijk de veiligste manier om een trampoline te gebruiken. Wij maken de veiligheidsnetten altijd net iets hoger dan moet volgens de wet, zodat de kans op een ongeluk nog kleiner wordt. Al onze trampolines hebben daarnaast een brede beschermrand, die over de veren heen valt. De Jolly Jump trampolines hebben zelfs een veiligheidsrand die je met klittenband vastmaakt aan de springmat! Zo komen kindervoetjes nooit meer tussen de veren terecht. Over de veren gesproken: deze zijn bij zowel de Classic als de Jolly Jump trampolines lang en dubbelconisch. Dit zorgt ervoor dat de trampolines soepel springen. De Amerikaanse kwaliteit springmat hebben wij er speciaal bij gezocht, want op een trampoline is springcomfort uiteindelijk toch het belangrijkst. Een trampoline kopen is een hele opgave, maar wat je ook zoekt: bij BuitenKado slaag je altijd!