Vervangende springmat trampoline

Direct leverbaar
Vanaf € 29,95

Springmat voor trampoline

Let op: deze springmatten zijn alleen geschikt voor trampolines gekocht bij Buitenkado! Op andere trampolines zullen deze matten NIET passen. Bestellen is dan op eigen risico.

 • Springmatten voor Classic en Jolly Jump trampolines
 • Amerikaanse polypropyleen mat - waterdoorlatend en met perfecte vering
 • In de maten 244, 305 en 366 cm (maat van trampoline, mat zelf is kleiner)
 • Het aantal veren verschilt per type trampoline / maat. Zorg dat je een mat bestelt die hetzelfde aantal veren heeft als jouw trampoline:
  Jolly Jump 244 cm: 48 veren
  Classic 244 cm: 48 veren
  Jolly Jump 305 cm: 60 veren
  Classic 305 cm: 54 veren
  Jolly Jump 366 cm: 72 veren
 • Een standaard mat is een mat zonder klittenband. Een mat met klittenband is alleen te gebruiken als er klittenband op de veiligheidsrand zit, zoals het geval is bij de Jolly Jump trampolines verkocht vanaf 2018
 • Eventuele verzendkosten: 6,95 euro
 • Garantie: 12 maanden
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Vervangende springmat trampoline
Je waardering

Levertijd

Voor zowel Nederland als België geldt: alle bestellingen die op werkdagen uiterlijk om 15:00 uur zijn geplaatst, versturen wij nog dezelfde dag. Bezorging vindt in 99% van de gevallen de volgende dag (bij schaduwdoeken, led-verlichting, easy up partytenten tot 3x4,5 meter, gasbarbecues en trampolines) of de eerstvolgende werkdag (bij grotere pakketten als easy up partytenten van 3x6, 4x4 of 4x8 meter of kamado's) plaats.

Rondom feestdagen kunnen langere bezorgtijden gelden. Indien er onverhoopt vertraging is tijdens het verzendproces dan zullen wij je hier zo spoedig mogelijk attent op maken.

Wil je een bestelling plaatsen met bezorging buiten Nederland of België? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Track and trace

Zodra wij je bestelling aan de vervoerder overdragen, ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. In deze e-mail ontvang je ook een track & trace of de wijze waarop je de track & trace zal ontvangen. Met deze track & trace kan je zien wanneer het pakket bij je wordt afgeleverd.

Is je bestelling verstuurd met Transmission? Dan kan je op de dag van bezorging met behulp van de link die je via mail hebt ontvangen zien wat de verwachte bezorgtijdstip is (in een blok van 2 uur). Is je bestelling verstuurd met DPD? Dan kan je op de dag van bezorging via DPD Predict met behulp van de barcode die je via mail hebt ontvangen, beginnend met 0522, zien wat de verwachte bezorgtijdstip is (in een blok van 1 uur). Heb je vragen over de track & trace, schroom dan niet een e-mail te sturen naar contact@buitenkado.nl.

Verzendkosten

De kosten voor verzending zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht van het pakket of de pakketten. We vermelden op de productpagina de precieze verzendkosten per product. Bestel je meerdere producten, dan kan het zo zijn dat de verzendkosten stijgen. De totale verzendkosten voor je gehele bestelling kan je altijd zien op de winkelwagen- of kassapagina.

Omdat we ook de mogelijkheid bieden om bestellingen af te halen, rekenen we voor het verzenden de werkelijk gemaakte kosten. Zo betaal je alleen voor wat je ook werkelijk krijgt (te weten de verzending).

Betalen

De aankopen die je bij Buitenkado.nl doet, kun je betalen via iDEAL, Sofort en Bancontact (België).

Afhalen in Den Bosch

Een product graag zelf afhalen in ons magazijn in Den Bosch? Dat kan bij Buitenkado! Om producten te kunnen ophalen, moet je eerst een bestelling plaatsen via de website. Je kiest daarbij voor de verzendmethode 'Ophalen'. Vervolgens maak je een ophaalafspraak via de volgende link: Afspraak maken voor ophalen bestelling Je ziet dan meteen welke ophaalmomenten er nog beschikbaar zijn. Let op: zonder afspraak is het NIET mogelijk om je bestelling op te halen.