Vragen? Bel ons ma-vr 10:00-16:30 uur op +31 (0)412 450 496 | Klantbeoordelingen: 9,1/10
| Keurmerk webwinkel

BuitenKado

De beste tips en inspiratie voor buiten


 • Waarschuwing: nep kortingscodes in omloop

  Regelmatig ontvangen wij bijzondere toelichtingen bij bestellingen. Als opmerking bij hun bestelling schrijven klanten bijvoorbeeld 20%KORTING of GRTSVRZNDNG. Deze ‘codes’ worden verspreid via diverse websites, die beweren dat je als klant prijsvermindering of gratis verzending krijgt door gebruik te maken van deze codes. Daarom leggen wij je hier uit hoe het echt zit en waarom deze zogenaamde kortingscodes bij ons niet werken.

  Kortingscodes: zege of vloek? Lees verder


 • Snelle barbecue schoonmaaktips

  - Binnen no-time je barbecuerooster weer als nieuw -
  Het zonnetje schijnt, je hebt weekend en zin in lekker eten: het ideale moment dus om je barbecue aan te steken. Maar als je je barbecue uit de schuur gehaald hebt, kom je er achter dat het rooster nog vol viezigheid van het vorige barbecuefestijn zit. Tsja, dat kost weer een hoop schrobwerk. Lees snel verder voor onze slimme schoonmaaktips, waarmee jij je barbecuerooster in een handomdraai weer schoon hebt!

  barbecue grill worstjes burger

  Lees verder


 • Kleine tuin, groot plezier

  In tijdschriften en tuinboeken zijn vaak gigantische tuinen afgebeeld, maar niet iedereen heeft natuurlijk zo’n landgoed achter zijn huis liggen. Bij Buitenkado houden we van allerlei soorten tuinen. Vandaag laten we je dus zien hoe je het beste uit een kleine tuin kan halen!

  kleine tuin schaduwdoek

  Lees verder


 • Vijf barbecueboeken voor succesvolle zomerse etentjes

  Als je in de zomer eters krijgt, is het een voor de hand liggende keuze om de barbecue aan te steken. Ook een verjaardag of zomers feestje is een ideale gelegenheid om gezellig samen buiten van de barbecue te eten. De grote vraag is dan wel ‘wat leg je op de bbq?’. Deze vijf barbecueboeken zorgen ervoor dat je nooit meer lang hoeft na te denken over wat je gaat klaarmaken en geven meer dan genoeg inspiratie voor het komende barbecueseizoen.

  de leukste barbecueboeken
  Lees verder

 • Kies de juiste maat trampoline voor jou

  Regelmatig krijgen wij de vraag 'welke maat trampoline kan ik het beste kiezen?'. Welke afmeting het meest geschikt is voor jou, is afhankelijk van onder meer de grootte van je tuin en het soort gebruik. Met deze blog helpen we je graag op weg naar de juiste keuze!


  Lees verder

 • Easy up partytent opzetten: 3 tips van pro's!

  Easy up partytenten staan bekend om hun eenvoudige montage, maar uit het volgende filmpje blijkt wel dat het opzetten niet altijd vanzelf gaat:

  Wil je dit soort situaties voorkomen? Maak dan gebruik van onze tips!

  Lees verder


 • 4 tips om het partytent-kaf van het koren te scheiden

  Bij alle easy up partytenten die je online kunt kopen staat een lijstje specificaties, met daarin bijvoorbeeld het materiaal waarvan het frame is gemaakt, het materiaal waarvan het dak is gemaakt en het gewicht van de tent. De ervaren tentkoper weet over het algemeen wel waar hij op moet letten bij aankoop van een partytent, voor anderen is het vaak maar ingewikkelde materie. Verschillende aanbieders beweren allemaal de beste kwaliteit tenten te hebben, maar de prijzen lopen vaak erg uiteen.

  Hoe scheid je het kaf van het koren en zorg je ervoor dat je geen miskoop doet? BuitenKado geeft je vier waardevolle tips!

  Lees verder

7 artikel(en)