Set bevestigingsmateriaal voor muur of hardhouten paal

Per bevestigingspunt heb je 1 set bevestigingsmateriaal nodig. Voor een vierkant of rechthoekig schaduwdoek heb je dus 4 sets nodig, voor een driehoekig schaduwdoek 3 sets.

Wil je je vierkante schaduwdoek bijvoorbeeld met 2 hoekpunten aan een muur, en 2 hoekpunten aan een paal (tot 9 cm dik) bevestigen, dan bestel je dus 2 sets voor een muur en 2 sets voor een paal. Vragen? Dan mag je ons natuurlijk altijd mailen

Op werkdag voor 15:00 besteld, 99% zeker de volgende dag bezorgd

Direct leverbaar
Vanaf € 5,25

Met deze set bevestigingsmaterialen voor in een muur of hardhouten paal wordt het ophangen van je schaduwdoek een fluitje van een cent. Deze set is geschikt voor de montage van gewone en waterdichte doeken.
Het bevestigingsmateriaal is gemaakt van stevig elektrolytisch verzinkt staal, of van RVS. Beide soorten zijn stevig en duurzaam. RVS materiaal is aan te raden als je schaduwdoek in zeewind, in de buurt van industrie of bij een zwembad met chloor komt te hangen.
Bij de set zit een eenvoudige instructie over het gebruik van de bevestigingsmaterialen.

Je kunt kiezen uit een set in een normale, of een extra zware uitvoering. De normale set bevat een stokeind met oog en steenplug. De extra zware set bevat een keilbout (betonanker). De extra zware set is alleen te gebruiken voor bevestiging in een muur. We raden de extra zware set aan voor bevestiging (aan een muur) van schaduwdoeken groter dan 25 m2.

Een normale set bevat: 1 s-haak (50 mm)
1 spanwartel (160-245 mm)
1 karabijnhaak (70 mm)
1 stokeind met oog
1 steenplug

Een extra zware set bevat: 1 s-haak (50 mm)
1 spanwartel (160-245 mm)
1 karabijnhaak (70 mm)
1 keilbout met oog

Per bevestigingspunt heb je 1 set bevestigingsmateriaal nodig. Heb je dus bijvoorbeeld een vierkant schaduwdoek, dan heb je in totaal 4 sets bevestigingsmateriaal nodig.

Voor het gebruiken van de complete set bevestigingsmateriaal heb je minimaal 30 cm spanruimte nodig. Meer informatie over hoe je de maat van je schaduwdoek en de spanruimte meet, vind je in onze keuzehulp schaduwdoeken. Heb je minder dan 30 cm per bevestigingspunt aan spanruimte over? Dan kan je ook losse bevestigingsmaterialen bestellen.

We bieden 2 soorten sets aan: een set voor een houten paal (dikte tot 9 cm), of een set voor een muur of hardhouten paal. Klik hier voor de set voor een houten paal met dikte tot 9 cm.

Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Set bevestigingsmateriaal voor muur of hardhouten paal
Je waardering

Levertijd

Voor zowel Nederland als België geldt: alle bestellingen die op werkdagen uiterlijk om 15:00 uur zijn geplaatst, versturen wij nog dezelfde dag. Bezorging vindt in 99% van de gevallen de volgende dag (bij schaduwdoeken, led-verlichting, easy up partytenten tot 3x4,5 meter, gasbarbecues en trampolines) of de eerstvolgende werkdag (bij grotere pakketten als easy up partytenten van 3x6, 4x4 of 4x8 meter of kamado's) plaats.

Rondom feestdagen kunnen langere bezorgtijden gelden. Indien er onverhoopt vertraging is tijdens het verzendproces dan zullen wij je hier zo spoedig mogelijk attent op maken.

Wil je een bestelling plaatsen met bezorging buiten Nederland of België? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Track and trace

Zodra wij je bestelling aan de vervoerder overdragen, ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. In deze e-mail ontvang je ook een track & trace of de wijze waarop je de track & trace zal ontvangen. Met deze track & trace kan je zien wanneer het pakket bij je wordt afgeleverd.

Is je bestelling verstuurd met Transmission? Dan kan je op de dag van bezorging met behulp van de link die je via mail hebt ontvangen zien wat de verwachte bezorgtijdstip is (in een blok van 2 uur). Is je bestelling verstuurd met DPD? Dan kan je op de dag van bezorging via DPD Predict met behulp van de barcode die je via mail hebt ontvangen, beginnend met 0522, zien wat de verwachte bezorgtijdstip is (in een blok van 1 uur). Heb je vragen over de track & trace, schroom dan niet een e-mail te sturen naar contact@buitenkado.nl.

Verzendkosten

De kosten voor verzending zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht van het pakket of de pakketten. We vermelden op de productpagina de precieze verzendkosten per product. Bestel je meerdere producten, dan kan het zo zijn dat de verzendkosten stijgen. De totale verzendkosten voor je gehele bestelling kan je altijd zien op de winkelwagen- of kassapagina.

Omdat we ook de mogelijkheid bieden om bestellingen af te halen, rekenen we voor het verzenden de werkelijk gemaakte kosten. Zo betaal je alleen voor wat je ook werkelijk krijgt (te weten de verzending).

Betalen

De aankopen die je bij Buitenkado.nl doet, kun je betalen via iDEAL, Sofort en Bancontact (België).

Afhalen in Den Bosch

Een product graag zelf afhalen in ons magazijn in Den Bosch? Dat kan bij Buitenkado! Om producten te kunnen ophalen, moet je eerst een bestelling plaatsen via de website. Je kiest daarbij voor de verzendmethode 'Ophalen'. Vervolgens maak je een ophaalafspraak via de volgende link: Afspraak maken voor ophalen bestelling Je ziet dan meteen welke ophaalmomenten er nog beschikbaar zijn. Let op: zonder afspraak is het NIET mogelijk om je bestelling op te halen.