3x6 meter

Op zoek naar een easy up tent van professionele kwaliteit? Wij geven je duidelijk en eerlijk advies, zowel telefonisch als via e-mail.
Alle prijzen zijn inclusief BTW. NU MET NIEUWE KWALITEIT DAKEN, EXTRA STERK EN SCHEURVAST

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Ultimate easy up partytent 3x6 meter
    Waardering:
    96%
    Vanaf € 850,00
per pagina

Professionele kwaliteit voor regelmatig gebruik

Ontwikkeld in overleg met marktkooplieden! Bij het kopen van een easy up tent voor professionele doeleinden ga je niet over één nacht ijs. Misschien werk je al met easy ups, of misschien wil je overstappen van een kraam of marktparasol. Of je nou op zoek bent naar een partytent voor motorcrossevenementen, beurzen, markten of traprenovaties: de keuze die je maakt is belangrijk voor je bedrijf.

Maak een weloverwogen keuze

Je wilt zeker weten dat de tent die je koopt wel voldoet aan jouw eisen, om te voorkomen dat je over een paar maanden weer op zoek moet naar een ander exemplaar. Je wilt zeker weten dat de tent die je koopt stevig, sterk en duurzaam is, zodat hij een paar jaar mee gaat. En je wilt uiteraard zeker weten dat je voor de tent van jouw keuze niet te veel betaalt.

Bij BuitenKado begrijpen we dat maar al te goed. Daarom denken we met je mee als je op zoek bent naar een partytent en geven we je duidelijk en eerlijk advies, zowel telefonisch als via e-mail. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Wij helpen je graag

Kijk voor meer informatie eens op de pagina met veelgestelde vragen over BuitenKado partytenten. Weet je nog niet helemaal zeker welke easy up partytent het beste past bij jouw wensen? Bekijk dan onze keuzehulp. En mocht er iets kapot gaan aan je ultimate easy up? Dan bestel je hier gewoon vervangende onderdelen.