3x6 meter

Zoek je een easy up tent van professionele kwaliteit? Kies dan voor de ultimate easy up partytenten van Buitenkado. Deze zijn gemaakt van een zware kwaliteit materiaal, extra sterk en scheurvast. Uiteraard zijn de tenten 100% waterdicht. De ultimate easy up partytenten zijn geschikt voor professioneel gebruik. Wij geven je duidelijk en eerlijk advies, zowel telefonisch, via e-mail als in onze showroom.
Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Ultimate easy up partytent 3x6 meter
    Waardering:
    97%
    Vanaf € 850,00
per pagina

Professionele kwaliteit voor intensief gebruik

Ontwikkeld in overleg met marktkooplieden! Bij het kopen van een easy up tent voor professionele doeleinden ga je niet over één nacht ijs. Misschien werk je al met easy ups, of misschien wil je overstappen van een kraam of marktparasol. Of je nou op zoek bent naar een partytent voor motorcrossevenementen, beurzen, markten of traprenovaties: de keuze die je maakt is belangrijk voor je bedrijf.
Onze ultimate easy up partytenten zijn ontwikkeld in overleg met marktkooplieden. Zij werken dagelijks in weer en wind en weten waar een professionele easy up partytent aan moet voldoen. Onze ultimate easy up partytenten zijn geschikt voor intensief gebruik. Dit betekent dat ze geschikt zijn om dagelijks of wekelijks op te zetten. Dankzij het stevige aluminium is de tent snel opgezet en tegelijk zeer stabiel. De ultimate easy up partytent kan gebruikt worden tot aan windkracht acht. Ze zijn hiermee ideaal voor op markten, beurzen en (buiten)evenementen.

Maak een weloverwogen keuze

Je wilt zeker weten dat de tent die je koopt wel voldoet aan jouw eisen, om te voorkomen dat je over een paar maanden weer op zoek moet naar een ander exemplaar. Je wilt zeker weten dat de tent die je koopt stevig, sterk en duurzaam is, zodat hij een paar jaar mee gaat. En je wilt uiteraard zeker weten dat je voor de tent van jouw keuze niet te veel betaalt.

Bij Buitenkado begrijpen we dat maar al te goed. Daarom denken we met je mee als je op zoek bent naar een partytent en geven we je duidelijk en eerlijk advies, zowel telefonisch als via e-mail. Wil je deze opvouwbare tent eerst in het echt zien voordat je hem koopt? Kom langs in onze showroom! Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Wij helpen je graag

Kijk voor meer informatie eens op de pagina met veelgestelde vragen over Buitenkado partytenten. Weet je nog niet helemaal zeker welke easy up partytent het beste past bij jouw wensen? Bekijk dan onze keuzehulp. En mocht er iets kapot gaan aan je ultimate easy up? Dan bestel je hier gewoon vervangende onderdelen.