Prijzen

Alle getoonde prijzen zijn verkoopprijzen inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten. Bij het plaatsen van een bestelling krijg je per mail een ontvangstbevestiging en een factuur (met BTW specificatie) in PDF-formaat als bijlage.

Verzendkosten

De verzendkosten staan apart vermeld bij ieder product. Omdat Buitenkado ook de mogelijkheid biedt om producten (op afspraak) af te halen, berekenen wij voor het verzenden de werkelijk door ons te maken verzendkosten. Wij vinden het namelijk wel zo eerlijk om iemand alleen te laten betalen voor iets wat hij of zij ook werkelijk krijgt (te weten de verzending). De vermelde verzendkosten in de productbeschrijving hebben betrekking op 1 exemplaar van het bewuste product. Het kan zo zijn dat de verzendkosten hoger worden als je meerdere exemplaren bestelt. Door de gewenste producten in je winkelwagentje te plaatsen, kan je heel eenvoudig zien wat de verzendkosten voor je gehele bestelling zullen bedragen. Natuurlijk profiteer je van de scherpe tarieven die wij met vervoerders hebben. Daarbij betaal je in bijna alle gevallen slechts 1x verzendkosten per bestelling, omdat wij ook maar 1x betalen. Ook daarin is Buitenkado graag transparant.

Betalen

De aankopen die je bij Buitenkado.nl doet, kun je betalen via iDEAL. Het grote voordeel van iDEAL is dat je rechtstreeks, via de veilige omgeving van je eigen bank, kunt betalen en dat jouw bestelling gelijk verzonden kan worden nadat de betaling via iDEAL is afgerond. Betalen met iDEAL werkt als volgt:
1. Wanneer je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, BUNQ of Triodos Bank kun je gebruik maken van iDEAL.
2. Je plaatst je bestelling en je kunt vervolgens kiezen om te betalen met iDEAL.
3. Je wordt doorgeleid naar je eigen veilige internetbankieromgeving, waar je betaling klaarstaat. Vul de ontbrekende gegevens in en doe de betaling.
4. Het bedrag wordt (via onze serviceprovider Mollie) direct van je rekening afgeschreven. Buitenkado.nl krijgt dan bericht dat de bestelling is betaald.
5. Op het opgegeven e-mailadres ontvang je vervolgens binnen 1 uur per mail een ontvangstbevestiging.
6. Je gaat terug naar de site. De bestelling wordt binnen enkele werkdagen geleverd.

Naast betaling via iDEAL is het ook mogelijk te betalen met Bancontact (veel gebruikt in België) en Sofort. Betalen door middel van een factuur vooraf is ook mogelijk. Neem voor deze laatste contact met ons op, dan helpen we je graag verder.

Verzending en levertijd

Voor onze leveringen maken wij gebruik van de service van gerenommeerde bedrijven zoals DHL, PostNL en Transmission. Indien je pakket door de brievenbus past, zullen wij deze als brievenbuspost verzenden.
Bestel je op een werkdag voor 15:00 uur, dan versturen we het product nog diezelfde dag. Bezorging vindt in 99% van de gevallen de volgende dag (in Nederland, bij kleine pakketten, zoals schaduwdoeken en led-verlichting) of volgende werkdag (in België en bij grote pakketten, zoals easy up partytenten, trampolines en barbecues) plaats. Indien er toch vertraging is tijdens het verzendproces zullen wij je hier zo spoedig mogelijk attent op maken.

Volgen van de bestelling

Middels de verzendgegevens en track & trace-code die je van Buitenkado ontvangt nadat je betaling is afgerond, kun je zelf je bestelling volgen. Mocht je vragen hebben dan kun je ook met ons chatten mailen op contact@buitenkado.nl

Aflevering

Als je niet thuis bent bij aflevering wordt de bestelling, indien mogelijk, afgeleverd bij de directe buren. Je ontvangt dan van de vervoerder een bericht waar de bestelling is afgeleverd (dit kan ook een e-mail zijn). Wanneer afleveren op deze manier niet mogelijk is, probeert de vervoerder het op een andere dag nogmaals. Mis je ook deze aflevering, dan laat de vervoerder een bericht achter waar je het pakket kunt afhalen. Schat je vooraf in dat je niet thuis bent op de dag van aflevering dan is het handig om een briefje op de voordeur te plakken met daarop het huisnummer van de buren waar de vervoerder het pakket wel kan afleveren.

Klachten met betrekking tot de aflevering

Controleer altijd direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Wanneer dit niet het geval is, of wanneer je niet tevreden bent over de vervoerder en/of de aflevering, dan verzoeken we je vriendelijk om zo snel mogelijk (binnen 24 uur) te mailen met contact@buitenkado.nl zodat wij samen naar een oplossing kunnen zoeken.

Opmerkingen over een artikel

Heb je via Buitenkado een artikel aangeschaft dat onverhoopt niet geheel aan de verwachtingen voldoet, dan verzoeken wij je vriendelijk om zo snel mogelijk (binnen 24 uur) ons garantieformulier in te vullen of via e-mail contact@buitenkado.nl contact op te nemen. Heeft het product zichtbare schade en/of defecten, dan vragen wij om een of meerdere foto's mee te zenden. In nauw overleg zullen we dan een passende oplossing zoeken. Hierbij kan het gaan om het nasturen van het defecte onderdeel, of het aanbieden van een passende korting. In uitzonderlijke gevallen zullen wij vragen om het product op te sturen/terug te brengen naar ons magazijn in Den Bosch. Wij ruilen het artikel dan om of sturen kosteloos een nieuw exemplaar toe. Ook behoort in voorkomende gevallen een volledige terugbetaling tot de mogelijkheden. Buitenkado behandelt iedere opmerking afzonderlijk en bepaalt samen met jou de ideale oplossing.

Zichttermijn

Voor jouw online Buitenkado.nl bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in je bezit is. Binnen deze termijn mag je, tenzij anders vermeld, het artikel bekijken en beoordelen. Zorg altijd dat de verpakking (voor zover mogelijk) onbeschadigd blijft.

Controleer altijd direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we je vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden.

In het geval van (easy up) tenten gaan wij ervan uit dat een product gebruikt is indien het dak en de zijwanden aan de tent zijn bevestigd. In dit geval kan je de overeenkomst dan ook niet meer binnen 14 dagen herroepen.

Retourneren van artikelen=

Voor jouw online bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in je bezit is. Binnen deze termijn mag je, tenzij anders vermeld, het artikel bekijken en beoordelen. Ben je niet tevreden over het artikel, dan kun je binnen deze termijn melden dat je het product wilt retourneren, tenzij het een artikel betreft waarbij vooraf is aangegeven dat het niet onder het retourrecht valt. Alle informatie over retourneren lees je op onze retourpagina.