Vragen? Bel ons ma-vr 10:00-16:30 uur op +31 (0)412 450 496 | Klantbeoordelingen: 9,1/10
| Keurmerk webwinkel

Trampolines

14 artikel(en)

per pagina

14 artikel(en)

per pagina

Trampolines: toen en nu

Van circusdiscipline naar tijdloos kinderspeelgoed: de trampoline heeft in zijn bestaansperiode een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Kocht je 15 jaar geleden nog maar op enkele plekken trampolines en waren deze vaak van inferieure kwaliteit, met stugge springmatten en zonder veiligheidsranden of -netten, tegenwoordig zijn er zoveel aanbieders van trampolines dat het lastig kan zijn een keuze te maken.

Ga voor kwaliteit

Ben je op zoek naar een kwalitatief goede trampoline die lang meegaat, maar heb je geen onbeperkt budget? Bij BuitenKado vind je stevige, veilige én lekker springende trampolines, voor een fractie van de prijs die je betaalt voor merktrampolines als Berg en Salta.

Veilig springen voor je kinderen

Al onze trampolines beschikken over een veiligheidsnet, waardoor ze heel geschikt zijn voor gebruik als kindertrampoline. De extra brede, met schuim gevulde beschermrand en het stevige, dubbel gegalvaniseerde onderstel maken dat deze trampolines tegen een stootje kunnen. De Amerikaanse kwaliteit springmat hebben wij er speciaal bij gezocht, want op een trampoline is springcomfort uiteindelijk toch het belangrijkst. Of je een trampoline zoekt voor in een kleine of grote tuin, bij BuitenKado slaag je altijd!